International Badminton Academy

IBA laver nu pigetræning for unge piger

IBA vil nu lave pigetræning. Vi kan se, at der er behov for ekstra træning for piger i alderen 11-16 år. Der er mange piger i denne aldersgruppe der gerne vil satse på badminton. Derfor vil vi nu lave kvalificeret træning for disse piger. IBA har lavet et samarbejde med Li Wenyan, der sammen med Michael Kjeldsen skal træne og udarbejde special programmer til pigerne.

Li Wenyan:

Li Wenyan har været prof. badminotn spiller i 17 år og har spillet og trænet med det Kinesiske Landshold fra 2000 tl 2005. Hun har trænet med mange af de spillere vi kender idag bl. a. Lin Dan og Wang Yihan. Herudover har hun været assisterende træner for pige gruppen i Bayi China Team. Fra 2006 har hun spillet i Danmark, først for Greve Strands Ligahold og nu for TSS. Hun har herudover været ungdomstræner i bl. a. KBK, Skovshoved og Greve. Hun kan give spillerne et godt mix af Asiatisk og Europæisk træning. Og hun kan træne piger på alle niveauer og i alle aldre.

Michael Kjeldsen

Tidligere dansk U22 landstræner og talentudviklings ansvarlig i BD. Har siden 1999 haft focus på IBA, som han selv har udviklet. Herudover har han vundet 4 Danske Hold mesterskaber. I 2001 med Hvidovre samt i 2009, 2012 og 2013 med Team Skælskør/Slagelse.

Vi vil give pigerne mulighed for at træne om morgenen, når de har ferie fra skolen, men også hvis de vil tage en ugentlig fridag fra skolen kan vi sætte træning op. Herudover laver vi special træning med kun 4 spillere tirsdag, onsdag og fredag eftermiddage kl. 13.30-15.30, hvor man også kan tilslutte sig.

Priser:

Enkelt træning: Kr. 250,- pr træning

1 fast træning pr uge året rundt (12 måneder): Kr. 10.000,- pr. år

2 faste  træninger pr. uge året rundt (12 måneder): Kr. 20.000,- pr. år

Tegner man sig for en helt år indgår der foruden træning:

-Coaching i min. 2 turneringer pr. sæson

-Programmer til styrke og løbe træning

-Udarbejdelse af målsætninger, samt opfølgning på disse.

Kontakt Michael Kjeldsen: Tlf: 40521922, E-mail: mk:tssbadminton.dk for yderligerre information

Comments are closed.

International Badminton Academy