International Badminton Academy

Om IBA

IBA blev grundlagt i 1999 af Michael Kjeldsen.

IBA bruger KMB´s badmintonhal på Gl. Kirkevej 92, 2770 Kastrup til badmintontræning.

Målet med IBA er at give spillere rundt om i verden en mulighed for at udvikle sit niveau for at blive blandt de bedste i verden. Danmark er kendt for at være blandt de bedste nationer i badminton og den danske kultur er en af de vigtigste nøgle for at lykkes på den internationale scene.

IBA har fornøjelse af at have en af verdens bedste trænere, nemlig Michael Kjeldsen.

IBA bygger op et individuelt trænings program tilpasset den enkelte spiller.

Programmet vil indeholde: Badminton træning(heraf både morgen på IBA og aften i en dansk klub) et individuelt styrke program, et inviduelt turnerings program(kan indeholde danske samt internationale eller kun internationale) samt individuelt mental program.

Hos IBA er det den individuelle spiller der tæller. Men for at nå helt til tops må vi arbejde sammen som et hold. Det er nemlig ikke en mod alle men sammen står vi stærkere for at nå vores mål.

IBA har den ære at have en fuld automatisk dreven bold maskin, som gør det muligt at lave teknisk samt fysisk træning med en maskine.

IBA vil ved hjælp af vores kontakter være med til at finde en dansk klub og evt sponsor kontrakter

For at deltage på IBA må man have godkendelse fra sit egens land, da IBA vil udvikle spilleren talent i samarbejde med forbundene.

International Badminton Academy